Martinez verrast vriend en vijand: "Hazard is fysiek nooit beter geweest"

Roberto Martinez heeft onlangs in een interview laten vallen dat Eden Hazard fysiek nog nooit zo sterk is geweest sinds hij bij Real Madrid speelt. Toch opvallend aangezien hij het bij de Koninklijke nog niet kon waarmaken.

Eden Hazard

De dribbelkont van 30 jaar kampt sinds hij naar Real Madrid transfereerde van Chelsea bijna constant met blessures. In totaal kwam hij maar 54 keer op het veld en daarin scoorde hij zeven keer, cijfers die we niet gewend zijn van één van onze beste Belgische voetballers aller tijden. Dit is grotendeels te wijten aan de vele blessures die Hazard bij Los Blancos al heeft gehad. 

Roberto Martinez

Maar onze bondscoach beweert nu dat Eden Hazard fysiek nog nooit beter is geweest. "Maar op voetbalvlak is hij triest", harde woorden van Martinez waarmee hij wil zeggen dat het ondanks de fysieke paraatheid het op voetbalvak niet goed gaat. "Op dt moment mist hij de status van 'nummer één' bij Real". Hazard zou dus met andere woorden altijd de eerste man op het wedstrijdblad moeten zijn, maar is dit momenteel helaas niet. 

Quote Martinez over Hazard