2 druppels water: vergeten Club -speler heeft 1 jaar jongere broer die ook profvoetballer is

Ken jij Dani Perez nog? De 21-jarige aanvaller wordt dit seizoen dan wel uitgeleend aan tweedeklasser KV Oostende, hij is nog steeds eigendom van Club Brugge. Perez streek in januari 2021 neer in ons land nadat hij Metropolitanos verliet uit zijn thuisland Venezuela. Hij werd er aanvankelijk gestald bij Club NXT, maar al vrij snel zou hij minuten krijgen in de A-ploeg. Hij kon het echter niet waarmaken en werd uitgeleend. Wist jij trouwens dat zijn één jaar jongere broer Leonardo ook profvoetballer is? Ontdek het hier bij Voetbalflitsen.

Dani Perez Club Brugge KVO

Daniel Perez werd geboren op 17 januari 2002 en wordt binnen enkele weken dus 22 jaar. De lange targetspits streek op jonge leeftijd neer bij blauw-zwart en mocht al vrij snel veertien matchen spelen voor de A-ploeg. Hij zou één keer scoren, maar geleidelijk aan naar de achtergrond verzeild geraken (mede door blessures). Bij Club NXT was hij een basisspeler, maar blauw-zwart besloot hem dit seizoen voor het eerst uit te lenen aan KV Oostende. Daar kon hij dit seizoen drie keer scoren in vijftien wedstrijden. Vooral in zijn land Venezuela is de spits vrij gekend, zo mocht Dani Perez al meer dan tien wedstrijden spelen als jeugdinternational van zijn land. Velen zijn hem al vergeten, maar de aanvaller is nog steeds eigendom van Club Brugge.

Dani Perez Leonardo Perez

Het verbaasde ons enigszins toen we op de Instagram Story van  Daniel Perez iemand zagen die wel heel hard op hem leek. Wat blijkt: de aanvaller van Club Brugge heeft een één jaar jongere broer die ook actief is als (prof)voetballer. Leonardo Perez is de naam en hij speelt als centrale verdediger voor Metropolitanos, de ex-club van Daniel Perez. Hoewel ze keihard op elkaar lijken en allebei in Caracas zijn geboren, zijn ze geen tweelingen. Maakt de jongere broer binnenkort ook de oversteek naar Europa? 

daniel perez leonardo perez

daniel perez leonardo perez

Als twee druppels water...