Rode Duivel HELEMAAL de grond ingeboord na pijnlijke 3-2 nederlaag in Conference League: "He is ass!"

In de Conference League stond donderdagavond het duel tussen Legia Warschau en het Aston Villa van Youri Tielemans op de planning. Deze partij zorgde meteen al voor een verrassing, want de Poolse topclub haalde het met 3-2 van de nummer zeven uit de Premier League van vorig seizoen. Tielemans mocht na een moeilijk seizoensbegin nog eens in de basis starten, maar dat werd geen succes. Hij maakte de negentig minuten dan wel vol, maar ging de boot in. Aston Villa is in Groep E op papier nochtans de absolute favoriet op groepwinst, maar is zo meteen al op achtervolgen aangewezen.

Tielemans vs Legia Warschau

Tielemans begon bij 'The Villans' de wedstrijd op het middenveld en moest bevestigen na zijn sterke invalbeurt tegen Crystal Palace van vorig weekend. Helaas werd het voor de Rode Duivel een avond om snel te vergeten, want hij maakte geen al te beste beurt. De fans van de Engelse club lieten zich dan ook negatief uit over de prestatie van de 26-jarige Belg. We bundelden enkele reacties.

"Villa kreeg Tielemans gratis en voelt zich nog bestolen"

"Tielemans was zo slecht, brutaal van hem om te zeuren over een gebrek aan speeltijd"

"Ik dacht dat Tielemans een degelijke speler was. Er waren zelfs geruchten voor Liverpool, maar door hem bezig te zien bij Villa realiseerde ik mij dat hij slecht is."

"Tielemans kan geen 2 matchen in een week aan, zielig"

"Tielemans was zo aan het zeuren dat hij niet in het team stond en nu presteert hij zo. Verdient hij het echt om in de ploeg te staan? Hij was nauwelijks aan het strijden voor ons... misschien hebben de Leicester-fans gelijk, als hij zijn zin niet krijgt mokt hij."

"Hij en Kamara waren slecht maar Tielemans was degene die zeurde over dat hij niet startte en nu speelt hij zo slecht"

"Tielemans en Kamara partnership na deze onzichtbare prestatie tegen Legia. Absoluut niet."

Ook interessant