Club Brugge gaat pijnlijk de boot in tegen verrassende ploeg, fans razend: "Zo worden we geen kampioen"

De heenronde van de Jupiler Pro League werd vorige maand afgerond. Dit wil zeggen dat we halfweg het reguliere seizoen zitten. De komende maand staat en stond in het teken van het WK in Qatar, dus competitiewedstrijden worden er niet afgewerkt. Dat wil echter niet zeggen dat onze Belgische eersteklassers stil zitten, integendeel. Het is een goed moment om te rusten, dat wel, maar ook om zich volop voor te bereiden voor de terugronde. Denk maar aan Club Brugge, dat momenteel in een dip verkeert. Het verloor ook de oefenmatch tegen Excelsior Rotterdam en daar zijn de fans echt niet tevreden mee.

Club Brugge verliest vs Excelsior Rotterdam

Club Brugge speelde zaterdagmiddag een oefenmatch tegen het Nederlandse Excelsior Rotterdam. Club Brugge verloor erg onverwacht met 0-2 en daar zijn de fans echt niet blij mee. Ze zien het niet goedkomen met hun Club na de WK-break.

Oefenmatchen Club Brugge

Het is geen geheim dat blauw-zwart de laatste weken in mindere doen was. De interlandbreak komt dan ook als gegoten. Enkele spelers trekken naar het WK, zoals Skov Olsen, Vanaken en Buchanan, terwijl spelers als Nielsen, Jutlgà en Mechele in België blijven om nog wat hard te trainen met het oog op de terugronde. Abakar Sylla is momenteel met Ivoorkust op stage en deed het goed in de oefenmatch tegen Burundi. Blauw-zwart kondigde drie oefenwedstrijden aan, respectievelijk tegen Westkapelle, Lille OSC en Excelsior Rotterdam. Vooral die eerste is opvallend, want Westkapelle is een Vierde Provincialer. Toch is de kans niet onbestaande dat enkele topnamen minuten zullen maken. Westkapelle is trouwens ook de thuishaven van het oefencomplex van Club, daarom dat blauw-zwart hen uitnodigde voor een vriendenmatch. Een sympathiek gebaar!

Twee jaar geleden speelde Club nog tegen Lille op de Brugse Metten:

Ook interessant