Niet te zien op Vlaamse zenders: hier kan je vanavond toch kijken naar Man City-Atlético Madrid

De Champions League is back! Dinsdagavond staat de kwartfinale tussen Manchester City en Atlético Madrid op het programma. Jammer genoeg is deze wedstrijd niet te zien op een Vlaamse zender. Met Kevin De Bruyne bij Manchester City en Yannick Carrasco bij Atlético, had dit een interessant duel kunnen zijn voor ons Belgen, maar helaas zit Yannick Carrasco nog een schorsing uit en zal hij dus niet meedoen. In de vorige ronde schakelde Manchester City makkelijk Sporting Lissabon uit. Atlético Madrid had dan weer wat meer moeite om Manchester United uit te schakelen.

Waar kijken naar Manchester City-Atlético Madrid?

De mensen met een Proximus-abonnement moeten zich geen zorgen maken. Zij kunnen de wedstrijd gewoon volgen via Proximus Pickx. Voor de voetballiefhebbers zonder abonnement zal het een wedstrijd zijn zonder Nederlandstalig commentaar. Het duel tussen Manchester City en Atlético Madrid is alleen maar te zien via de Waalse zender CLUB RTL. Er staat dinsdagavond nog een ander affiche op het programma, Benfica neemt het thuis op tegen Liverpool. Die wedstrijd is enkel te volgen via Proximus Pickx.

betFIRST

Bij bookmaker betFIRST, tevens partner van Voetbalflitsen, kan je nu inzetten op de Champions League. Bij deze geven wij jou tien redenen om bij betFIRST in te zetten op onder meer Manchester City-Atlético Madrid, want betFIRST biedt de hoogste odds van België aan! Registeren kan je trouwens hier.

Ook interessant