Deze 6 features willen de fans graag in FIFA 23, waaronder meer realistische gezichten

Het voetbalseizoen zit er bijna op, waardoor de hype rond het voetbalspel FIFA ook stillaan begint af te nemen. De mensen hebben nu alles zowat gezien en gedaan, en kijken uit naar wat de volgende editie zal brengen van nieuwe features. Als het van de FIFA-spelers afhangt zullen we enkele leuke, interessante nieuwe zaken te zien krijgen in FIFA 23. Wij sommen zes features op dat iedereen er bijwil, en hier specifiek in de carrière-modus!

Meer realistische gezichten

In PES, de concurrent van FIFA, zagen we in het verleden vaak heel realistische gezichten van de spelers tijdens het spelen van een wedstrijd. FIFA loopt hier al een tijdje op achter en de fans zouden graag hebben dat meer spelers een meer realistisch gezicht krijgen.

Meer bestaande stadions

In het spel FIFA heb je de keuze tussen enkele stadions om jouw thuiswedstrijden in te spelen. Dit zijn wel vaak onbestaande stadions en de fans zouden graag meerder bestaande stadions willen toegevoegd zien. Hoe cool zou het zijn om bijvoorbeeld onze Belgische stadions in FIFA te hebben?

Meer cutscenes voor, tijdens en na een training

In de FIFA carrière-mode zijn er sinds enkele jaren steeds meer cutscenes, tussenfilmpjes, te zien om belangrijke momenten uit te lichten. Zo worden er vaak persconferenties georganiseerd vlak voor belangrijke wedstrijden en kan je daarin antwoord geven op de vragen van de pers. De spelers zouden dit soort filmpjes vaker te zien willen krijgen, bijvoorbeeld voor, tijdens en na een training. Zo zou je bijvoorbeeld een speler kunnen zien toekomen op training met zijn vette wagen en daarna zien binnenstappen in het trainingscomplex. 

Meer inspelen op rivaliteit

In de aanloop naar een derby is er in carrière-mode geen echte opbouw en wordt er geen hype gecreeërd. Opeens zie je als speler dat je volgende wedstrijd tegen een eeuwenoude rivaal is en hier wordt op voorhand niet op ingespeeld. In PES bijvoorbeeld zien we dat er al een paar weken voor een belangrijke confrontatie, bijvoorbeeld tussen Liverpool en Manchester United, het bestuur wat zenuwachtig wordt en de trainer aanmaant om zijn beste ploeg op te stellen in deze wedstrijd. In FIFA is dit niet echt het geval en dat is jammer. 

Stemmen van trainers toevoegen

Tijdens bepaalde cutscenes zie je trainers voorbijkomen en zij zeggen in die filmpjes geen woord. Ze knikken af en toe, maar voegen voor de rest niks toe. Veel fans zouden het dan ook leuk vinden dat bepaalde trainers een stem krijgen zodat het iets realistischer wordt. 

Meer individuele prijzen in carrière-mode

De laatste feature die men erbij wil op FIFA en ze van PES zouden kunnen 'stelen' is het uitreiken van meer individuele prijzen voor spelers in de carrière-mode. In FIFA worden vooral teamprijzen uitgereikt en wordt er niet veel aandacht besteed aan individuele prestaties van de spelers. Denk maar aan de beste Aziatische speler, de beste jeugdspeler enzovoort.

6 potentiële nieuwe features (1/2)

6 potentiële nieuwe features (2/2)