Marc Degryse en Felice Mazzu sluiten weddenschap af: "Tegen Standard verwacht ik MAZZU-TIME !"

Racing Genk neemt het zaterdagavond op tegen Standard. Genk-coach Felice Mazzu verwacht een moeilijke wedstrijd, maar analist Marc Degryse helpt hem alvast een handje: "Het is tijd om Mazzu-time nog eens boven te halen!"

"Marc, luister. Als je naar Standard gaat en je weet hoe Michel zijn ploeg laat voetballen, dan moet je als tegenstander denken aan je defensieve omschakeling", vertelt Mazzu aan Degryse in HLN. "Twee spitsen, hoge backs: vergeet het. 'Mazzu heeft ballen getoond, maar wel 4-0 verloren', zullen ze zeggen. Uiteindelijk onthouden ze enkel het resultaat."

"We missen spelers als Malinovskyi, Pozuelo, Trossard,....Genk heeft vorig seizoen ook matchen gehad dat het slecht speelde, maar op die momenten werd het erdoor getrokken door een actie van Trossard of een trap van Malinovskyi."

Mazzu-time

"Maar dat weten de mensen ook Felice, daarom krijg je ook alle krediet", gaat Degryse verder. En daarom wil ik meer Mazzu-time in Genk! Als het tegen Standard na 70 minuten 1-1 staat, verwacht ik dat je het verschil maakt met een tactische ingreep, deal?"

"Goed. Als het lukt, nodig ík je uit, op mijn kosten", besluit Mazzu