Belgen zeggen allemaal hetzelfde over aanwezigheid van Jorne Spileers bij Rode Duivels

Een verrassend gezicht op de training van de Rode Duivels dinsdagochtend. Niemand minder dan Jorne Spileers mocht voor de eerste keer ooit meetrainen met de nationale ploeg en dat is toch wel een verrassing. De Club Brugge-speler vervangt de geblesseerde Aleix Saelemaekers, al is het maar om op training voldoende verdedigers te hebben. Dat Spileers mag meetrainen met de Rode Duivels vinden veel fans te gek voor woorden...

Jorne Spileers Rode Duivels

Zinho Vanheusden moet geblesseerd afhaken bij de Rode Duivels, en ook Amadou Onana en Alexis Saelemaekers trainen momenteel niet met de groep mee. Niet de geblesseerde Vanheusden, van wie Arnar Vidarsson vindt dat hij niet goed genoeg is voor de Rode Duivels, maar wel Alexis Saelemaekers wordt vervangen door Jorne Spileers. Spileers ligt de laatste weken onder vuur bij Club Brugge en werd aanvankelijk opgeroepen voor de Belgische U21. Er komt dan ook veel kritiek op zijn aanwezigheid.

Hier zien we Jorne Spileers meetrainen met de Rode Duivels:

De reacties zijn niet al te positief... 

"We moeten echt stoppen met het aannemen van elke 17- of 18-jarige die 2 interessante dingen laat zien. Daar wordt niemand beter van"

"Sardella is beter"