Maak kennis met de knappe Michèle De Smet, vriendin van ex-Club NXT-doelman Jelle Van Neck

Wij bij Voetbalflitsen zetten al eens graag een snoepje in de kijker. Dat is de vriendin of vrouw van een bekende voetballer. Deze keer is het de beurt aan Michèle De Smet. Ze is de vriendin van Belgische doelman Jelle Van Neck en heeft meer dan 4.000 volgers op Instagram. Van Neck speelt momenteel bij Marseille. Maak ook kennis met Kirsten De Jong, de vriendin van Club Brugge-verdediger Bjorn Meijer. 

Michèle De Smet

Michèle De Smet is geboren in het jaar 1999 en is de vriendin van Belgische doelman Jelle Van Neck. Ze is vijf jaar ouder dan haar vriend en heeft een passie voor lopen. Zo is ze aangesloten bij de atletiekclub AK Lyra-Lierse. Michèle is afkomstig uit de provincie Antwerpen.

Vriendin Jelle Van Neck

Jelle Van Neck begon zijn carrière bij Sporting Club Blankenberge (U7 tot U14) en trok daarna naar de jeugd van KV Oostende. Uiteindelijk zou hij ook nog voor de jeugd van Club Brugge uitkomen. In 2022 vertrok de jonge doelman transfervrij naar het Franse Marseille. Hij doet het dus niet enkel goed op, maar ook naast het veld. Bekijk hieronder enkele foto's en Tiktoks van Michèle De Smet.

@desmetmichele

Nuchter zal het wel niet zijn 🍻🍻🍻

♬ BROWS. - JOVIL👾
@desmetmichele

Exposed oops

♬ original sound - tennessee