Rode Duivel staat voor BIZARRE ruildeal richting Barcelona, fans worden ZOT: "This is ridiculous!"

We zijn ondertussen bijna mei en in de meest prominente competities in Europa wordt de eindsprint van de huidige campagne zowat ingezet. En dat wil ook zeggen dat er al subtiel richting volgend seizoen wordt gekeken. De transfermolen begint stilaan te draaien. Het opvallendste nieuws wat Rode Duivels betreft, is ongetwijfeld dat van Yannick Carrasco. De Belg zou volgens welingelichte bronnen betrokken worden in een opvallende ruildeal van Barcelona.

Yannick Carrasco Ferran Torres Barcelona

Volgens Barcelona-watcher Reshad Rahman - altijd uitstekend ingelicht - zit er binnenkort een ruildeal aan te komen tussen Barcelona en Atlético Madrid. Niemand minder dan Yannick Carrasco, de laatste tijd sterk bezig in Madrid, zou in een rechtstreekse ruildeal met Ferran Torres betrokken worden. De Blaugrana hengelt al even naar de diensten van de linkerwinger. Op zich opvallend, want Torres is Spaans international en bovendien zeven jaar jonger. De fans van Barça reageerden als een gestoken wesp op het nieuws en zien het niet graag gebeuren.

"Luistert het bestuur eigenlijk naar de fans? Want dit is belachelijk."

"Een vreselijk idee. Zeer vreselijk."

"Eerst en vooral is Ferran beter dan Carrasco. Ten tweede, een 23-jarige ruilen met een 29-jarige slaat echt nergens op."

"Dat zou één van de slechtste deals uit de recente geschiedenis zijn."

"Slechtste deal ooit. Houd Ferran Torres, hij heeft potentieel terwijl Carrasco ouder wordt."

"Het kan niet nog slechter worden dan dit."

Uitgerekend Ferran Torres scoorde afgelopen weekend nog de winning goal tegen... Atlético:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link