HARD! Anderlecht-fans zien 1 grote schuldige ondanks overwinning tegen Silkeborg: "Schandalig!"

Silkeborg was donderdagavond de tegenstander van RSC Anderlecht in de Conference League. Volgens de fans van de Brusselaars was de eerste helft was een compleet drama. In de tweede helft kregen de spelers wel het vuur in de wedstrijd en dat leidde ook tot een doelpunt van Yari Verschaeren, althans als de scheidsrechter het niet zou afgekeurd hebben voor buitenspel. Met die beslissing kon het thuispubliek niet lachen. Naar hun mening werd het doelpunt van de jonge Belg onterecht afgekeurd. Op Twitter was de scheidsrechter dan ook dé kop van jut voor de aanhangers van paars-wit. Uiteindelijk won Anderlecht de wedstrijd nog wel met 1-0.