Héél accuraat... Noa Lang krijgt opvallende bijnaam van ploegmaats bij Nederlands elftal

We zullen hem missen in België. Althans, dat zijn toch de woorden die Noa Lang onlangs sprak in een heel opvallend interview met Het Laatste Nieuws. Maar dat het nooit stil is rond hem, is een vaststaand feit. De afgelopen weken werkte Lang interlands af met Nederland. Thuis tegen Wales was hij trefzeker en dat leverde positieve kritiek op. De ex-Ajacied ligt ook bij het nationaal elftal goed in de groep, want Memphis Depay en co gaven hem een opvallende bijnaam. Accuraat is het alvast wel.

Noa Lang bijnaam Nederland

Na de match ging Noa Lang zoals zo vaak voor de micro van NOS staan en daarin gaf hij een opvallende anekdote mee over zijn bijnaam, 'trouble', en waarom hij reageerde met het vingertje op de mond na zijn heerlijke goal: "Mensen reageren altijd als ik iets doe of wanneer ik mezelf ben. Het was dus een grapje onder ons spelers, want ze noemen me altijd 'trouble'".

Noa Lang bijnaam Nederland

Ragnar Lodbrok

Niet alleen van zijn ploeggenoten in het Nederlands elftal krijgt het woelwater een leuke bijnaam, ook in de kleedkamer van Club Brugge is dat het geval. Lang vertelde eerder dit seizoen dat zijn ploegmaats hem soms ook wel 'Ragnar Lodbrok' noemen. Lodbrok is een personage uit de populaire serie 'Vikings'. Zie jij de gelijkenissen tussen beide personen? 

Noa Lang

Ook interessant