Terechte beloning: Vlaamse comedian gaat samen met RSCA-speler dürüm eten na knappe UECL-zege

Het was een uitstekende voetbalavond voor de Belgische ploegen in Europa. Gent en Union maken beiden nog kans op een plek in de halve finale. Anderlecht heeft na de 2-0 zege tegen AZ al een serieuze optie op de halve finale in de Conferende League. Na een overwinning mag de boog al eens wat minder gespannen staan. Dat vond Hendrik van Crombrugge duidelijk ook. De 29-jarige doelman van paars-wit ging na de gewonnen wedstrijd een dürüm eten met groot Anderlecht-fan en stand-upcomedian Erhan Demirci. 

Erhan Demirci en Hendrik van Crombrugge

Een fameuze rol heeft Hendrik van Crombrugge niet gespeeld in de 2-0 overwinning tegen AZ. Bart Verbruggen, de nummer één van Anderlecht, hield voor de zesde keer op rij een clean sheet. In Nederland zijn ze dan ook in de wolken over de jonge doelman. Na de wedstrijd ging Hendrik van Crombrugge de overwinning vieren, met een dürüm, samen met Vlaams komiek en groot Anderlecht-supporter Erhan Demirci. Bekijk hieronder de foto:

Erhan Demirci en Hendrik van Crombrugge na RSCA-AZ

Begin dit seizoen stond Hendrik van Crombrugge wél nog onder de lat bij Anderlecht. Hij pakte toen uit met deze wereldsave tegen Union SG: