Club-fans fileren 2 spelers na gelijkspel vs Cercle: "Hoe vaak nog?"

Club Brugge had nog heel wat werk in de tweede helft. Cercle Brugge kwam via Denkey op voorsprong, maar kwam enkele keren goed weg. Het kreeg ook een doelpunt tegen, maar werden gered door de VAR. Thiago stond immers in een buitenpelpositie in de opbouw naar het doelpunt.

Gebeurtenissen tweede helft

Club Brugge schoot uit de startblokken in de tweede helft. Binnen de twee minuten was het al erg gevaarlijk en moest Warleson al enkele keren tussenkomen. Als hij dan uitgeschakeld was, waren er nog verdedigers die paraat stonden om de bal van de lijn te keren. Twintig minuten voor tijd kreeg Club Brugge een vrije trap op een kansrijke positie. Naar het spelbeeld trapte Hans Vanaken pal op de lat. Met nog tien minuten te spelen kreeg ook Ferran Jutgla een grote kans, maar kwelduivel Warleson stond weer in de weg. Even later is er daar dan toch de bevrijding voor Club. Invallers Ferran Jutgla en Skov Olsen combineren voor de 1-1.

Club Brugge miste kans na kans en dat zagen ook de fans. Hun twee jonge wingers kregen de meeste kritiek. Bekijk hieronder enkele tweets:

In de eerste helft hadden de Club-fans iets anders om over te klagen...