Degryse & Mulder NIET te spreken over vernedering Hazard: "Hem desnoods aan Newcastle verhuren!"

Eden Hazard kwam woensdagavond niet van de bank in de met 2-0 gewonnen partij van Real Madrid tegen Frankfurt. De Rode Duivel kende nochtans een goede voorbereiding en leek zich dit seizoen terug te gaan knokken. Daar denkt Carlo Ancelotti echter anders over. Ondanks een gecontroleerde partij en een veilige voorsprong, kreeg Hazard geen enkele speelminuut in de Europese Supercup. Jan Mulder en Marc Degryse waren niet te spreken over het voorval.

Eden Hazard speelminuten

“Ze hebben hem fabeltjes wijsgemaakt. Rodrygo is de twaalfde man, die heeft Real er vorig jaar ook een paar keer doorheen gesleurd. En Benzema blijft spelen. Misschien dat Hazard minuten krijgt in de kleine matchen, maar daar krijg je ook de beste Eden niet mee.”, aldus Degryse. "Ik vind Ancelotti een minnelijke man. Altijd beleefd. Een hele fijne man. Maar tegenover Hazard gedraagt hij zich als een hurk.", besluit Mulder dan weer. Die andere Rode Duivel, Romelu Lukaku, wil dan weer revanche tonen na zijn minder jaar bij Chelsea.

Jan Mulder en Marc Degryse

"Hij moest in januari al weg geweest zijn. Ze moeten maar een oplossing vinden voor dat salaris. Desnoods verhuren ze hem aan Newcastle en betalen ze elk de helft. Nu betaalt Real 25 miljoen euro voor niks. Maar los van het geld - dat heeft hij al genoeg -, is dit voor de voetballer Hazard toch een vernedering? Pijnlijk!”, klinkt het bij de VTM-analisten. Real begint zondag aan de competitie met een uitmatch tegen Almeria, benieuwd of Hazard dan wel speelminuten zal krijgen. Het zou toch moeten...

Conditie

Aan zijn conditie zal het nu echter niet liggen. Op onderstaande video's uit de voorbereiding zien we de Rode Duivel keihard werken.

Eden Hazard voor & na

En ook afgelopen seizoen zagen we ook al dat hij er conditioneel beter voor staat. Dat hij niet zou leven als een prof, zijn toch fabeltjes.

Eden Hazard afgevallen

Eden Hazard afgevallen

Eden Hazard afgevallen

Hazard afgevallen

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link