Engelsen WOEDEND op ex-JPL-speler na catastrofale blunder in 2-3 verlies: "The worst ever!"

Wie kent hem nog? Issa Kaboré, de rechtsachter uit Burkina Faso. Na een sterk seizoen bij KV Mechelen kwam topclub Manchester City met het grote geld zwaaien, maar hij werd meteen terug uitgeleend aan KV Mechelen. Dit seizoen mag hij zijn kans wagen in de Premier League en Manchester City verhuurde de verdediger aan promovendus Luton Town. Tegen Chelsea stond Kaboré in de basis, maar met een catastrofale pas lag hij aan de basis van de 0-1 achterstand. Luton kon dit niet meer rechtzetten en verloor met 2-3.

Kaboré vs Chelsea 

Vorige week werd Kaminiski nog bejubeld door de fans na een sterke prestatie. Vandaag konden ze echter hun loftrompet weer opbergen. Na twaalf minuten ging het licht uit bij Kaboré. Op enkele meters van eigen doel paste de ex-speler van Mechelen zomaar in de voeten van Cole Palmer die met een hard schot Kaminski kon verslaan. De fans van Luton zijn onverbiddelijk streng voor hun speler. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties.

"Kaboré maakt een onacceptabele fout!"

"Kaboré is de beste speler bij Chelsea, briljante assist"

"Ik zei het eerder al. Kaboré is League One niveau."

"Zet Kaboré op de bank tot het einde van het seizoen"

"Een cadeau van Kaboré voor de goal van Palmer"

"Die pass van Kabore was misschien wel het slechtste wat ik dit seizoen in de Premier League heb gezien lmfao "

"Kaboré what the f*ck was dat"

Bekijk hier de blunder met het tegendoelpunt tot gevolg.

Kaboré vs Brighton 

Op de eerste speeldag van Luton dit seizoen werd verloren met 4-1 van Brighton, maar toch waren de fans laaiend enthousiast over Kaboré.

"Luton speelde al bij al niet slecht. Kaboré kwam wel met een uitstekende prestatie."

"Kaboré is gewoon veel te goed om bij Luton te spelen!"

"Luton's eerste helft was zeker niet slecht, maar ik verwachtte niet anders dan dat Brighton de betere ploeg ging zijn. Kaboré speelt als een machine!"

"Issa Kaboré speel binnen de twee seizoenen weer voor Manchester City. Hij heeft alles wat nodig is om het daar te maken."

"Akkoord, Kaboré was echt een uitblinker voor mij. Brown had pech met zijn penalty om gelijk te maken. Ze moeten beiden starten volgende week tegen Chelsea."

"De flanken speelden veel te open en wilden te veel naar voren. Kaboré deed het wel écht goed!"

"Mijn eerste indruk over Kaboré is dat hij gewoon een heel goede speler is."

Ook interessant