Heerlijke dansbeelden! Sterkhouders van JPL-club gaan helemaal uit hun dak (VIDEO)

Alle ploegen uit de Jupiler Pro League zijn momenteel aan hun voorbereidingen bezig voor het nieuwe seizoen. Die voorbereidingen gaan natuurlijk gepaard met verschillende oefenwedstrijden. Eén club die niet al te best was in het voorseizoen is Zulte Waregem. Zij verloren onlangs nog tegen KV Oostende. Dat ze een goede voorbereiding kunnen gebruiken is wel duidelijk, want hun seizoensstart is waanzinnig stevig. Zo moeten ze onder andere tegen Club Brugge, Antwerp en KRC Genk. 

Dansende Charleroi-spelers

Maar ook een wedstrijd tegen Charleroi kunnen ze verwachten op speeldag vijf. De spelers van Charleroi hebben in ieder geval klaar zin in een nieuw seizoen en dat tonen ze ook. Op de storie van de pas gehaalde Isaac Mbenza zien we verschillende sterkhouders, met onder andere Zaroury en Zorgane, van Charleroi hun beste dansmoves bovenhalen. Dit zijn beelden waarvan je zelf zin krijgt om te dansen! 

@voetbalflitsen.be De spelers van Charleroi gaan al dansend het nieuwe seizoen in 🕺🏽#foryou#fyp#fy#jpl#moves#dansmoves#vf#voetbalflitsen♬ BOOM - Tiesto