In Club-Osasuna nog uitgespuwd door Brugse fans, nu ALWEER rood na smerige trap (VIDEO)

Osasuna verloor donderdagavond met 0-2 van Atlético Madrid. De thuisploeg had zeker meer verdiend, maar botste op een zeer sterke verdediging met onder meer Axel Witsel. Osasuna kwam niet tot scoren, en tot overmaat van ramp pakte aanvaller Chimy Avila in de 85ste minuut nog een rode kaart. Diens naam zal wellicht nog een belletje doen rinkelen. Hij werd enkele weken terug nog uitgefloten door het Brugse publiek door zijn irritantje maniertjes tijdens de kwalificatiematch(en) in de Conference League. 

Chimy Avila rode kaart Osasuna

Chimy Avila is een 29-jarige Argentijn van Osasuna en de oudere broer van Gaston Avila (ex-Antwerp, nu Ajax). De aanvaller pakte donderdagavond een rechtstreekse rode kaart tegen Atlético Madrid na een vuile fout in de 85ste minuut. Hij kon het tijdrekken van Alvaro Morata aan de cornervlag niet verdragen en ging met zijn voet op het been van de Spanjaard staan. De Atlético-aanvaller pakte in diezelfde fase ook nog een tweede geel karton. Het was het gevolg van een avond vol akkefietjes tussen de twee kemphanen.

Avila niet aan proefstuk toe

Chimy Avila was niet aan zijn proefstuk toe, want hij kreeg al meerdere keren in zijn carrière rood na een vuile overtreding. Onlangs nog tegen Athletic Bilbao, toen hij bij een achterstand gefrustreerd zijn twee voeten plantte op de enkel van een tegenstander. Ook tegen Getafe pakte hij vorig seizoen al rechtstreeks rood. Hieronder zie je enkele schermopnames van zijn vuilste overtredingen. Het zal je niet zozeer verbazen als je weet dat deze 'krijger' uit Argentinië afkomstig is.

Club Brugge Osasuna Chimy Avila

Enkele weken terug nam Club Brugge het in de laatste voorronde van de Conference League op tegen Osasuna. Ook toen speelde Chimy Avila een opmerkelijke rol. In de terugmatch in het Jan Breydelstadion werd hij stevig op de korrel genomen door het Brugse publiek. De irritante maniertjes van de Argentijn zinden hen niet. Als klap op de vuurpijl applaudisseerde Avila ook nog eens voor heel het stadion bij zijn wissel. Toen stond het nog 0-2... Karma deed daarna zijn werk, want de thuisploeg scoorde nog twee keer en schakelde Osasuna uit. De Club-fans hadden geen medelijden met de Argentijnse spits.

"Hahahaha niemand die het meer verdient dan hem, karma."

Ook interessant