Rode Duivel geeft Hans Vanaken raad mee: “Dit is het goede moment om Club te verlaten”

Rode Duivel geeft Hans Vanaken raad mee: “Dit is het goede moment om Club te verlaten”

Thomas Meunier voelt zich goed in zijn vel bij PSG, maar ook Club Brugge volgt hij nog steeds op de voet. Hij heeft niks dan lof voor zijn ex-club, al raadt hij sommige spelers om in zijn voetsporen te treden en een stapje hogerop te zetten.

"Oh la la. Club était exceptionnel lundi”, begint Meunier. Standard kreeg gewoonweg geen tijd om te ademen. Incroyable. 't Is echt een machine. Ik zeg je: de helft van Club kan gemakkelijk mee in de top 5 van Frankrijk. Wesley, Dennis,…

En Hans Vanaken zelfs met zijn vingers in zijn neus. Hij zou zijn plek hebben bij PSG. Echt waar. Omring Hans met spelers die nog beter zijn dan pakweg Vormer en hij draait gewoon mee. Hans is met voorsprong de beste speler die ik in België bezig gezien heb. Dit is een goed moment voor hem om te vertrekken bij Club."

“Ik wel al gehoord dat Hans in zijn comfortzone zit. Hij voelt zich goed bij Club, is er elke week één van de uitblinkers... Maar het is een kwestie van ambitie. Als hij zin heeft om eens naar het buitenland te gaan, zal hij veel opties hebben. Daar ben ik zeker van!”