Clement spreekt zich uit over titelkansen Club Brugge én Alfred Schreuder: "Ik volg de resultaten continu!"

Philippe Clement heeft nog geen al te mooie tijd beleefd bij Monaco. Zijn team staat pas op een zesde plaats in het klassement, werd uitgeschakeld in de beker én de Europa League. Toch zijn de resultaten de laatste tijd aan het beteren met onder meer een 9/9. In een interview met Het Nieuwsblad had Clement het nog even over zijn periode bij Club Brugge. De Belgische trainer heeft eigenlijk alleen maar mooie woorden over voor zijn ex-ploeg. Clement gaf trouwens ook aan dat hij niet snel zal terugkeren naar België.

Philippe Clement

"Ik volg de resultaten continu en er worden nog geregeld berichtjes over en weer gestuurd. Club blijft voor mij heel speciaal. Ik heb er alles meegemaakt, hè. Ik was er speler, assistent, beloftecoach en hoofdcoach en ik probeer nu een goeie ambassadeur te zijn", aldus Clement, die zijn ex-ploeg Club Brugge nog van nabij volgt.

-

"Ze hebben zich in januari heel goed versterkt. Spelers als Skov Olsen en Buchanan misten we en maken nu het verschil. Ook Adamyan en Odoi doen het goed. Club heeft nu een heel brede en sterke kern. Ik ben ervan overtuigd dat het opnieuw kampioen wordt en dan zullen we er hier zeker een glaasje op drinken.”, Clement over de titelkansen van Club Brugge.

Lovende woorden van Clement voor Schreuder: "Ik heb Alfred Schreuder leren kennen toen ik voor mijn Pro License stageliep bij Twente. Hij legde me toen op een heel joviale manier uit hoe hij werkte en in de jaren nadien hielden we contact. Dan stuurden we elkaar soms beelden van spelers door die we kenden. Hij is een sympathiek man en een heel bekwame trainer, die net als ik graag offensief voetbal brengt"