Dan toch? Titelfavoriet uit 2e Nationale vraagt toch licentie aan, ondanks ZWARE problemen

Een paar weken geleden maakten we bij Voetbalfltsen nog een artikel over het opvallende nieuws dat Tweede Nationaler Hoogstraten VV geen licentie zou aanvragen wegens financiële redenen. "De kosten zouden te hoog oplopen voor de club", klonk het toen. Nu klinkt het opeens helemaal anders bij de koploper in Tweede Nationale. Op instagram kondigden ze aan dat ze nu toch een licentie gaan aanvragen.

Hoogstraten VV

De club uit de Antwerpse Kempen staat momenteel eerste met zeven punten voor op de tweede. Ze wonnen vier van hun laatste vijf wedstrijden en lijken zowat onklopbaar. Deze uitstekende sportieve prestaties hebben de club er toe aangezet om nu toch voor de licentie te gaan, iets wat ze een paar weken geleden niet leken te doen. "Onze club is er structureel nog niet klaar voor. Het huidige bestuur is slechts één jaar bezig en onze werking moet zowel functioneel als financieel nog op punt gezet worden", klonk het een tijdje geleden. 

"De aanhoudende uitstekende sportieve resultaten na de winterstop hebben ook naast het veld voor een positieve vibe gezorgd. Mede hierdoor is de uitwerking van een aantal structurele, organisatorische en financiële zaken, die onze eerdere beslissing mee hebben bepaald, in een stroomversnelling gekomen waardoor we nu goed gepositioneerd zijn voor de stap naar 1ste Amateur. We zijn dan ook verheugd te kunnen aankondigen dat we de licentie voor 1ste Nationale alsnog aanvragen", kondigde de club in rood-wit enkele dagen geleden aan op Instagram. 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link