Wie is Mishel Gerzig, de huidige vriendin en verloofde van Thibaut Courtois?

Iedereen kent ze ondertussen wel, Mishel Gerzig. Sinds de lente van 2021 is de Israëlische de vriendin van Thibaut Courtois, onze nationale doelman. Sinds enkele maanden zijn ze ook verloofd, wat uiteraard prachtig nieuws is voor het paar. Naast voetbalvrouw is Mishel Gerzig ook een internationaal model en wat voor één! Tijd om ze wat beter te leren kennen

Wie is Mishel Gerzig vriendin Thibaut Courtois?

Mishel Gerzig werd geboren op 5 juni 1997 en is op moment van schrijven 25 jaar jaar oud. Ze verdient de kost als fotomodel, waar ze actief is bij modellenbureau ITM Models. Ze wil zelf echter graag ontwerpster worden: "Ik heb altijd van interieurdesign gehouden en heb ook een cursus afgerond. Als ik geen model was, zou ik binnenhuis-styliste zijn. Ik ben van plan het in de toekomst weer op te pikken”, liet ze eerder weten.

Wat is het leeftijdsverschil tussen Thibaut Courtois en Mishel Gerzig?

Thibaut Courtois is vijf jaar ouder dan Mishel Gerzig.

Marta Dominguez ex-vriendin Thibaut Courtois

Thibaut Courtois en Mishel Gerzig gingen aan het daten nadat de doelman al een tijdje uit elkaar was met Marta Dominguez, die je hier beter kan leren kennen. Zij stopte de relatie toen bekend raakte dat hij haar al meerdere keren bedrogen had, ook al hadden ze samen al twee kinderen, Nicolas en Adriana. Voorlopig hebben Thibaut en Mishel nog geen kinderen samen, maar wat niet is, kan nog komen. Op Instagram telt Mishel meer dan 725.000 volgers. Voetbalflitsen bundelde haar knapste foto's!

Trouw Thibaut Courtois Mishel Gerzig

Thibaut Courtois vroeg Mishel Gerzig in juni van vorig jaar ten huwelijk en het werd uiteraard een 'ja'. Ze stappen binnenkort dus het huwelijksbootje in. Courtois plande het eigenlijk al wat eerder: "Ik wilde haar in januari al vragen, maar ik wachtte liever op het juiste moment. Mishel houdt van de zee, dus ik plande alles voor een zomers aanzoek.”

Eind juni geven ze elkaar het ja-woord. Onlangs gaven ze ook al wat meer informatie over het feest: "Het wordt een besloten en romantische ceremonie, met een groot feest en reggaetonmuziek.". De trouw zelf gaat door op een speciale en romantische plek, in het Zuiden van Frankrijk. Het wordt een tweedaagse, want op dag één wordt er een openingsevenement voorzien en op dag twee staat de burgerlijke ceremonie op het programma.

Bekijk hier het prachtige moment waar Courtois voor Gerzig door de knieën ging.

Real Madrid

Dat zij dé allergrootste fan is van Courtois hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Ook tijdens de Champions League-finale tegen Liverpool, waar Thibaut de ene wereldsave na de andere verichtte, was ze paraat en poseerde ze in een truitje van onze nationale nummer één.

De gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool bracht ook bij Mishel Gerzig veel emoties teweeg:

Ook in het Santiago Bernabeu valt ze uiteraard regelmatig te spotten:

Mishel Gerzig Santiago Bernabeu

Mishel Gerzig op de catwalk

Mishel liep vorig jaar op de catwalk tijdens een modeshow en uiteraard was Courtois er als de kippen bij om vanop de eerste rij een leuk filmpje te maken, dat hij vervolgens deelde op zijn Instagram story. Die beelden onthouden we jullie natuurlijk niet.

Caroline Lijnen

Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne zijn tegenwoordig dé sterkhouders van de nationale ploeg. De twee Rode Duivels kunnen het nu goed met elkaar vinden, maar dat was lang niet altijd zo. In 2013 werd de band van de twee ex-Genkies abrupt gebroken. Thibaut Courtois zou de toenmalige vriendin van Kevin De Bruyne, Caroline Lijnen, namelijk troost geboden hebben nadat de middenvelder een slippertje had begaan. Toen De Bruyne achter de waarheid kwam, was hij furieus. Toenmalig bondscoach Marc Wilmots moest toen tussenbeide komen zodat de sfeer niet voor eeuwig zou verzieken. Lees hier alles over het voorval.