Vormer keert terug naar Jan Breydel en twijfelt niet: "Of ik zal juichen als ik scoor?"

Woensdag 6 december staat bij Ruud Vormer wellicht al een hele poos met stip aangeduid in de agenda. Dan keert hij met Zulte Waregem namelijk terug naar het Jan Breydelstadion, waar Club Brugge in de 1/8e finales van de Croky Cup de tegenstander is. Vormer beleefde in Brugge prachtige tijden en reeg in zijn negen jaar durende periode de prijzen aaneen. Het respect is groot en dus werd hem de vraag gesteld of hij zou juichen als hij scoort tegen blauw-zwart. Het antwoord is luid en duidelijk.

Ruud Vormer Club Brugge Zulte Waregem

Ruud Vormer die juicht als hij scoort tegen Club Brugge? Neen, dat krijgen we woensdagavond al zeker niet te zien: "Mijn droomscenario voor Club-Zulte? Winnen, zo simpel is het. Of ik zal juichen als ik scoor? Neen, dat kan ik écht niet maken. Club krijgt voor altijd een plaatsje in m'n hart: ik heb er zoveel meegemaakt. Ik probeer hen nog te volgen en zat in het stadion toen Noa Lang het publiek kwam uitzwaaien. Maar ik moet natuurlijk zelf nog wat werken ook. Het komt heus wel goed met Club. Dat zie je gewoon.", luidde het bij de Nederlander.

"Mijn droomscenario voor Club-Zulte? Winnen, zo simpel is het. Of ik zal juichen als ik scoor? Neen, dat kan ik écht niet maken. Club krijgt voor altijd een plaatsje in m'n hart: ik heb er zoveel meegemaakt. Ik probeer hen nog te volgen en zat in het stadion toen Noa Lang het publiek kwam uitzwaaien. Maar ik moet natuurlijk zelf nog wat werken ook. Het komt heus wel goed met Club. Dat zie je gewoon."

Bij Club Brugge is Ruud Vormer nog steeds ontzettend populair: