Noa Lang komt terug op rode kaart tegen Cercle Brugge: "Dat vond ik een beetje zielig"

Het Laatste Nieuws had onlangs een uitgebreid interview met Charles De Ketelaere, Hans Vanaken en Noa Lang. Zij zijn de drie topfavorieten voor de Gouden Schoen 2021. HLN stelde hen heel wat vragen en Voetbalflitsen pikte er de beste quotes uit...

Boetes

Op de vraag wie de meeste boetes kreeg van de drie, was het antwoord unaniem "Noa Lang". "Daar ben ik het mee eens. Laatst nog eentje op de snelweg. Maar die boete moet volgens mij zijn toegekomen op mijn oud adres. Ik lig er niet wakker van. Het is natuurlijk zonde, maar ik leef graag op het randje.", aldus de Nederlander van Club Brugge.

noa lang boetes

Cercle Brugge

Noa Lang had het ook nog even over zijn rode kaart die hij kreeg na afloop van de Brugse derby (2-0 nederlaag tegen Cercle. "Alles wat nadien verschenen is, is niet waar. Het was géén logo van Cercle die ik van de muur aftrok. Ik ga daar ook nooit in veranderen. Dit is een beetje hoe ik ben. En dat heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik vond het overigens een beetje zielig hoe ik in die laatste wedstrijd nog rood kreeg. Omdat ik mijn duim had opgestoken... Ach, ik krijg, denk ik, sneller een kaart dan iemand anders. Dat zal ook wel door mezelf komen.", aldus Lang.

noa lang rode kaart brugse derby cercle brugge