Club-fans prijzen Igor Thiago de hemel in na derde goal in twee matchen: "Dikke, dikke match!"

Club Brugge won zondagavond met 2-0 tegen Standard. In de eerste helft schonk Igor Thiago blauw-zwart al snel de voorsprong op assist van Zinckernagel. In de tweede helft breidde Club de voorsprong uit tot 2-0 via Zinckernagel zelf. Ook defensief stond het goed met een vijfde clean sheet op rij voor Simon Mignolet. Zo werd de pijnlijke nederlaag in de heenronde tegen de Rouches volledig weggespoeld!

Igor Thiago vs Standard

Na de eerste helft werd Igor Thiago al uitvoerig bedankt en geprezen met zijn doelpunt. Hij kopte de voorzet vanop rechts vanwege andere uitblinker Zinckernagel keihard voorbij Bodart in het Luikse doel. Daarnaast was hij opnieuw goed in de combinatie en maakte hij het de verdediging van Standard knap lastig. Een kwartier voor tijd werd de Braziliaan vervangen door Antonio Nusa. De Club-fans lieten hun appreciatie voor de spits op X en Facebook weten! Voetbalflitsen bundelde enkele reacties: