Ex-Club-speler kopt zijn land in 118e min virtueel naar WK, maar dan volgt minuut 124... (VIDEO)

Dinsdagavond nam Algerije het in de WK-kwalificatiewedstrijd op tegen Kameroen. Algerije won de heenwedstrijd met 1-0, dus moest het enkel die voorsprong verdedigen. Helaas voor de Algerijnen scoorde Eric Maxim Choupo-Moting al na 23 minuten de 0-1. De rest van de wedstrijd gebeurde er weinig, dus moesten verlengingen de beslissing brengen.

In minuut 118 scoorde Ahmed Touba de 1-1, de ex-Club-verdediger kopte op hoekschop de bal mooi binnen. Zo bracht hij zijn land virtueel naar het WK in Qatar. Kameroen zette dan alles op alles om nog te scoren en dat gebeurde ook. Karl Toko Ekambi scoorde in minuut 124 de 1-2 op assist van Gent-verdediger Michael Ngadeu, weg WK-droom van Algerije!