Emmanuel Dennis en co moeten lopen van RAZENDE fans na WK-uitschakeling, WTF! (VIDEO)

Dinsdagavond speelden Nigeria en Ghana hun WK-kwalificatiewedstrijd. Het was tijd voor de terugwedstrijd in Nigeria nadat de heenwedstrijd in Ghana was geëindigd op een 0-0. Door een doelpunt van Thomas Partey kwamen de bezoekers al snel op 0-1, maar die voorsprong was van korte duur. Na 22 minuten zette William Troost-Ekong feilloos een penalty om. Uiteindelijk vielen er geen doelpunten meer en eindigde de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel, waardoor Ghana naar het WK mag ten koste van Nigeria.

Razende Nigeria-fans

De wedstrijd eindigde op 1-1 en zo zijn de bezoekers uit Ghana, op basis van uitdoelpunten, zeker van een plaats op het WK 2022 in Qatar. Die plaats op het WK heeft Ghana ook te danken aan hun 'nieuwe' speler. Sinds deze interlandperiode speelt Club Brugge-speler Denis Odoi voor het nationaal elftal van Ghana. Hij heeft zeker zijn aandeel in de WK-kwalificatie, want hij speelde dinsdagavond een uitstekende wedstrijd op de rechtsachterpositie. 

Het gelijkspel betekent dus dat de Nigerianen niet aanwezig zullen zijn en dat was niet naar de zin van de duizenden thuisfans. Na de wedstrijd bestormden zij het veld en de spelers. Het werd een echte overrompeling op het veld en alle spelers en stewards moesten zo snel mogelijk weggeraken. Ook enkele ex-JPL-spelers zoals Victor Osimhen, Emmanuel Dennis en Moses Simon moesten snel de benen nemen en vluchten naar de kleedkamer. De absurde beelden van de dolgedraaide Nigeria-fans zie je hier! 

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link