Alles over Gal Aviv, de vrouw van Lior Refaelov: foto's, leeftijd, job en Gouden Pump

Gal is de vrouw van Lior Refaelov, middenvelder van RSC Anderlecht en ex-Gouden Schoen-winnaar. Refaelov speelde in het verleden voor Antwerp en Club Brugge. Bij blauw-zwart won hij twee keer de titel en één keer de beker, verspreid over zeven seizoenen. Nu speelt de 36-jarige middenvelder uit Israël echter voor Anderlecht en dat nemen vele fans hem nog altijd kwalijk. Ze bestempelen hem regelmatig als Judas gezien de hoge rivaliteit tussen beide clubs. Gelukkig kan hij steunen op zijn knappe vrouw, Gal Aviv. Leer haar hier wat beter kennen.

Wie is Gal Aviv vrouw van Lior Refaelov?

De meeste Belgische voetbalfans zullen de vrouw van Lior Refaelov ondertussen wel kennen. De Israëlische Gal Aviv staat al sinds jaar en dag naast haar man en is geregeld te zien in de tribune. Ze won in 2014 nog de Gouden Pump, voor knapste spelersvrouw. In 2008 stapten de twee al in het huwelijksbootje en samen hebben ze drie kinderen: Adrian, Mia en Alessandra. 

Hoe oud is Gal Refaelov?

Gal Refaelov is 32 jaar.

Wat doet Gal Refaelov als job?

Jarenlang leefde het paar in Brugge, aangezien Lior tussen 2011 en 2018 de kleuren van Club Brugge verdedigde. Daar bleef Gal niet stilzitten. In 2015 opende ze haar eigen juwelierszaak in de hoofdstad van West-Vlaanderen: Gala Jewelry. 

Mevrouw Refaelov en Amuzu tijdens Anderlecht-Gent

Gal steunt haar man Lior door dik en dun en is vaak te zien op de tribunes van Anderlecht.

@voetbalflitsen.be De WAG's van Anderlecht konden hun mannen niet helpen tegen KAA Gent 😥 #foryoupage#fyp#yourpage#foryourpage#football#anderlecht#andgnt#gent#kaagent#jpl#jupilerproleague♬ Run the World (Girls) - Beyoncé

Gal Refaelov is WK beu

Lior kijkt echter toch wat teveel voetbal... 

Gal Refaelov Club Brugge Anderlecht

Gal Aviv Refaelov verklaarde eerder in een interview wel dat het niet de bedoeling was om de Club Brugge-fans te jennen of om hen pijn te doen. Het was een mooi voorstel van paars-wit en blauw-zwart ligt hen nog altijd nauw aan het hart. "Club Brugge is voor ons geen vijand. Hij heeft daar zeven jaar gevoetbald. Ooit heeft het in zijn hoofd gespeeld om de rest van zijn carrière in Brugge te blijven, maar voetbal is onvoorspelbaar".

gal refaelov lior refaelov club brugge

Gal Refaelov Gouden Pump

Gal Refaelov staat zelf ook regelmatig in de spotlights. Zo werd ze in 2013 verkozen tot mooiste spelersvrouw van België. Op het Gala van de Gouden Schoen in 2014 nam ze de 'Gouden Pump' in ontvangst, zo is ook te zien in onderstaande video.

Lior Refaelov Gal Refaelov Gouden Schoen

Zelfs op het veld was ze al te zien, bijvoorbeeld in september 2021 toen Lior Refaelov zijn Gouden Schoen in ontvangst nam. Hoewel hij de prijs had gewonnen als Antwerp-speler, was het paars-wit dat hem in de bloemetjes zette. Refaelov wandelde samen met Gal en zijn twee kinderen het veld op. Gal was opmerkelijk schaars gekleed. "Zo warm is het nu ook niet in het Lotto Park, ze gaat meteen toch een jasje moeten aandoen", dolde Peter Vandenbempt toen. 

Instagram Gal Refaelov

Gal Refaelov telt meer dan 24.700 volgers op Instagram en is niet schuw van een pikante foto.

lior refaelov gal refaelov