Anderlecht-fans hebben DUIDELIJKE boodschap over mogelijke transfer van ex-Gent-speler Brecht Dejaegere

Volgens Les Violets zou RSC Anderlecht enorme interesse tonen in Brecht Dejaegere. De 32-jarige-middenvelder heeft al eerder aangegeven dat hij niet zal blijven bij Toulouse in Frankrijk en dus ziet Anderlecht een kans. Eerder toonde ze ook al interesse in Etienne Camara. Brecht Dejaegere, die van 2013 tot en met 2020 een belangrijke pion was op het middenveld was bij Gent, moet nu dus het middenveld versterken bij Anderlecht. De fans hopen alvast dat hij komt en zien in hem een echte versterking voor het team.

Brecht Dejaegere Anderlecht

Als we de transfergeruchten mogen geloven, heeft Anderlecht interesse in ex-Gent-middenvelder Brecht Dejaegere. Volgens de Anderlecht-fans is hij meer dan welkom en zien ze hem heel graag komen met het oog op volgend seizoen. Benieuwd of Dejaegere de overstap wil maken naar Brussel.

"Dat paars staat hem goed"

"Perfect om Refaelov te vervangen in afwachting van de terugkeer van Yari." 

"Hij is een geweldige speler, een leider, hij had een geweldig seizoen bij Toulouse en won een Franse beker met hen. Het zal geweldig zijn voor de jongeren om iemand met zijn ervaring te hebben." 

"Het zou een zeer goede keuze zijn. Een solide basis om terug te keren naar de top. Niet de meest technisch begaafde, maar een harde werker." 

"Het zou een geweldige transfer zijn en dat is het type speler waar Anderlecht naar op zoek zou moeten zijn."