Ooit nog kapitein voor Anderlecht, nu op 31-jarige leeftijd zonder club... 400k waard

Ken jij Kemar Lawrence nog? De ondertussen 31-jarige verdediger uit Jamaica heeft een verleden bij Anderlecht. In 2020 kwam hij over van New York, maar amper zes maanden later vertrok hij alweer naar Toronto. De ex-RSCA-verdediger was zelfs enkele wedstrijden kapitein, waaronder tegen Eupen, maar toen pakte hij al snel rood. Nu zit hij dus al enkele maanden zonder club.

Kemar Lawrence zonder club

De linksachter uit Jamaica heeft er al een bewogen carrière opzitten. Hij speelde voornamelijk in de MLS, de Amerikaanse competitie. In augustus werd zijn contract bij Minnesota niet verlengd en nu zit hij nog steeds zonder club. Op 31-jarige leeftijd is dat toch wat vroeg. Hij is nog 400k waard en dus een buitenkansje voor een club uit de Jupiler Pro League? Ook Lucas Biglia wacht al enkele maanden op een nieuwe club.

Kemar Lawrence

Kemar Lawrence is een 31-jarige linksachter met een verleden bij Anderlecht. Hij is geboren in Jamaica en speelde voornamelijk in Amerika. In 2020 kwam hij in januari over van New York, maar aan het eind van datzelfde seizoen verkocht RSCA hem al weer aan Toronto. Daarna volgde nog een kort avontuur bij Minnesota. In het totaal speelde Lawrence zestien wedstrijden voor Anderlecht en wist hij daarin één keer te scoren. Tegen Eupen mocht hij bijvoorbeeld optreden als kapitein, maar pakte hij op een domme manier een rode kaart.

Bekijk hieronder een doelpunt van de linksachter: