Damn! Bayern-speler deelt kleedkamergeheim: "Zijn penis verdient een expositie"

Ken jij hem nog? Javi Martinez speelt tegenwoordig bij Qatar SC. Afgelopen zomer maakte de Spaanse middenvelder de overstap van Bayern München naar Qatar. Daar speelde hij al achttien wedstrijden en kwam twee keer tot scoren. De 33-jarige voetballer heeft een opvallende uitspraak gedaan. In een interview dat te zien is op YouTube nam hij geen blad voor de mond en dat leverde een zalige quote op. 

Javi Martinez

In het interview deelde Javi Martinez een opmerkelijk kleedkamergeheim: "De penis van Renato Sanches zou eigenlijk een expositie moeten krijgen." Zonder enige twijfel vertelde hij dit en hij ging zelfs nog een stapje verder. "Ik weet niet of hij nu een vriendin heeft, ocharme dat meisje anders. Ik weet niet wat ze van het leven vindt, als ze nog leeft...", zegt de Spanjaard met een knipoog. 

Bayern München

In de periode van 2016 tot 2020 speelde Javi Martinez samen met Renato Sanches bij Bayern München en die laatste liet een duidelijk een indruk na bij de Spaanse middenvelder: "Bij Bayern München speelde ik met veel zwarte spelers samen, maar de penis van de Portugees, daar kon je niet naast kijken.". LOL!

Martinez over Penis Renato Sanches