Enorme JPL-flop COMPLEET de grond ingeboord na WANPRESTATIE tegen Juve: "Precies een schildpad"

Ken jij Vanja Milinkovic-Savic nog? De Servische doelman is aan de slag bij het Italiaanse Torino. En ja, het is de broer van ex-Genk-middenvelder Sergej Milinkovic-Savic die op het WK bijzonder veel indruk maakte. Met zijn huidige club Torino stond hij dinsdagavond voor de derby tegen het op papier sterkere Juventus. Uiteindelijk bleek het kwaliteitsverschil op het veld ook te groot. Vooral de doelman en tevens ex-speler van Standard had bijzonder veel moeite om de ballen uit zijn netten te houden. Hij kreeg er maar liefst vier om de oren in een 4-2 nederlaag. Vooral bij het tweede tegendoelpunt waren zijn reflexen niet bijzonder indrukwekkend, heel Italië spreekt dan ook schande over zijn prestatie. 

Vanja Milinkovic-Savic vs Juventus

"Milinkovic-Savic is de zwakste keeper van de Serie A en waarschijnlijk van de hele wereld."

"Kom op jongens ... Dit jaar lees ik complimenten over hem, maar zwijg toch ... Milinkovic-Savic is een van de SLECHTSTE keepers in de Serie A ."

"Waar hebben ze die Milinkovic-Savic gehaald?"

"Het zou niet eens veel uitmaken, maar de reactietijd van Milinkovic-Savic is die van een krampachtige schildpad."

"Vanja Milinković-Savić, je had veel beter ander werk kunnen doen"

Vanja Milinkovic-Savic

In de Coppa Italia won Milinkovic-Savic met zijn Torino nochtans wel van De Ketelaere en co en in die bekerwedstrijd maakte hij bijzonder veel indruk. 

We zien hier dat Vanja Milinkovic-Savic de hoogste rating krijgt van alle spelers op het veld!

Ook interessant