SNELTREINEN! De 10 SNELSTE Belgen volgens FIFA 23, met 2 spelers van Anderlecht!

Het is eindelijk zover: het populaire voetbalspel FIFA 23 ligt in de rekken. We kunnen met z'n allen weer op zoek gaan naar de perfecte spelers om zo aan ons Ultimate Team te bouwen. En naar welke statistiek kijken we dan natuurlijk allemaal als eerste? Snelheid, uiteraard! Nadat wij bij Voetbalflitsen eerder al een lijstje maakten van de snelste spelers in de Jupiler Pro League, hebben we nu de tien snelste Belgen opgelijst. 

Snelste Belgen op FIFA 23

Op een gedeelde eerste plaats vinden we Yorbe Vertessen van PSV en Loïs Openda van RC Lens terug. Jérémy Doku, die met de Belgische beloften een uitstekende interlandperiode achter de rug heeft, moet vrede nemen met een derde plaats. Op vier en vijf vinden we twee spelers van Anderlecht terug, namelijk Benito Raman en Francis Amuzu. Yannick Carrasco (Atletico Madrid), Noah Fadiga (Stade Brestois), Cyril Ngonge (FC Groningen), Largie Ramazani (UD Almeria) en Iebe Swers (KV Mechelen) maken de top tien compleet.

Snelste Belgen op FIFA 22

Ook bij de release van FIFA 22 stelden we een lijstje samen met de snelste Belgen. En ook toen stond Loïs Openda op nummer één.

Snelste Belgen op FIFA 22, met Doku, Carrasco en Mertens