Leandro Trossard blikt terug op zijn periode bij Genk: "Die twee hebben me veel gelapt"

Leandro Trossard vertrok afgelopen zomer richting de Premier League. Het afscheid met zijn Genk was niet makkelijk. Hij brak door vanuit de jeugdopleiding en werd, na enkele uitleenbeurten, een vaste basisspeler en uiteindelijk zelfs kapitein. Afgelopen week blikte hij nog even terug naar zijn periode in KRC Genk en daar kreeg hij het vaak zwaar te verduren van Thomas Buffel en Jelle Vossen. 

Kwajongens

“Die hebben me heel wat gelapt ja”, vertelt Trossard. “Ik weet nog goed dat ze op mijn eerste stage met Genk mijn hele bed hadden natgemaakt. Alles was doorweekt. Het leek wel een zwembad. Mijn schoenen hadden ze aan een iets te hoge lamp vastgebonden met duizend knopen in de veters. Of die keer dat Buffel met mijn gsm mijn moeder ge-sms’t had dat ik verliefd was op Kennedy Nwanganga, onze Nigeriaanse beer. Gestuurd alsof ik het geschreven had, hé. Die mannen toch, hè.” 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: