PSG-speler speelt het hele seizoen in Portugal maar kreeg toch een Ligue 1-kampioensmedaille

Paris Saint-Germain werd deze week, na het stopzetten van de Ligue 1, uitgeroepen tot kampioen van Frankrijk. Zo spelen ze voor het derde opeenvolgde jaar kampioen. Sterker zelfs, in de laatste 8 jaar speelde PSG maar liefst 7 keer kampioen. Als je kampioen speelt, dan kregen de spelers een medaille voor zichzelf en natuurlijk de beker voor de troffeeënkast van de club. Ook Jese Rodriguez ontving deze week zijn medaille wat wel bizar is want de Spanjaard speelt maar 1 minuut in de Ligue 1 en vertrok daarna naar Sporting CP in Portugal.

1 minuut is genoeg

Jese Rodriguez speelde wel geteld 1 minuut in augustus voor zijn kampioensmedialle. In september werd hij uitgeleend aan de Portugese topploeg Sporting CP waar hij in 18 wedstrijden slechts 1 keer wist te scoren. Met zijn ploeg stond hij slechts op de 4de plaats op 18 punten van de leider FC Porto. Jese Rodriguez is het zijn 12de prijs in zijn carrière.