Aanvaller van Club Brugge heeft de topploegen voor het uitkiezen, waaronder SS Napoli

Bij Club Brugge hebben ze er alweer een topseizoen opzitten. Het lijkt erop dat ze zullen uitgeroepen worden tot kampioen en ze waren ook bekerfinalist. Die goede prestaties worden ook nauwgezet in de gaten gehouden door de Europese topploegen. Eén van de meest gewilde spelers uit de selectie van Club Brugge is Krépin Diatta. De pijlsnelle Senegalees heeft de goede ploeg voor het uitkiezen. Nadat AFC Ajax zich al had gemeld, zou nu ook Napoli interesse hebben. 

Italiaanse droom

Volgens een Italiaanse krant zouden verschillende makelaars hem aangeboden hebben bij de ploeg van Dries Mertens. Bij Napoli zou Diatta de 33-jarige José Callejon moeten vervangen die einde contract is. Eerder toonde Ajax al interesse in de aanvaller van Club Brugge. Ze wilden een ruildeal op poten zetten: Diatta naar Amsterdam en Razvan Marin (ex-Standard) zou dan weer de omgekeerde beweging maken. Club Brugge hoopt tussen de 20 en 30 miljoen te krijgen voor Krépin Diatta. Bij Club Brugge dreigt een leegloop want ook Dennis lijkt deze zomer weg te kunnen, Dortmund bracht al een bod uit maar deze werd afgewezen. 

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: