Vergeten Belg helemaal op dreef met 11 goals en 3 assists in 16 matchen in … Griekse 2de klasse

Doet de naam Denzel Jubitana je nog een belletje rinkelen? De 23-jarige Belg speelde van 2018 tot 2021 voor het toenmalige Waasland-Beveren. Inmiddels is de aanvaller actief bij Iraklis in de Griekse Tweede Klasse. Daar speelt hij de pannen van het dak dit seizoen. In zestien duels, over alle competities heen, vond de ex-Jupiler Pro League-speler al elf keer de weg naar doel dit seizoen. Ook voor Peter Olayinka loopt het van een leien dakje bij Slavia Praag, de Gent-flop scoorde al zestien keer dit seizoen.

Denzel Jubitana carrière

In het seizoen 2017/2018 speelde de Belg voor KV Mechelen. Achter de Kazerne kreeg hij bijna geen kansen dus maakte hij de overstap naar Waasland-Beveren. In totaal speelde hij daar 39 wedstrijden waarin hij twee keer tot scoren kwam. Na drie seizoenen bij de Waaslanders ging Denzel Jubitana naar Nederland. Hij speelde één seizoen voor Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. Zijn huidige club is Iraklis in de Griekse Super League 2. Daar lijkt hij helemaal herboren en kan hij straffe cijfers voorleggen.

Denzel Jubitana Iraklis

In totaal zit hij in 33 wedstrijden aan negentien rozen voor de Griekse tweedeklasser. Vooral dit seizoen loopt het zeer vlot van Denzel Jubitana. In vijftien competitieduels vond hij maar liefst elf keer de weg naar doel. Enkel in de Griekse beker kwam de vergeten Jupiler Pro League-speler nog niet tot scoren. Op dit moment staat zijn club vijfde in de stand met vier punten achter stand op de nummer twee. Een leuk feitje is dat Iraklis de derde best scorende ploeg is uit de competitie en daar heeft onze landgenoot met zijn elf treffers een groot aandeel in. 

In zijn periode bij het Nederlandse Roda JC scoorde hij twee doelpunten in zeventien duels. Bekijk hieronder één van zijn goals:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link