Onthouden: 10 JPL-talenten die kunnen doorbreken in 2023, Club en RSCA goed vertegenwoordigd

Het nieuwe jaar is in zicht en dit wil zeggen dat we ons opnieuw kunnen opmaken voor enkele voorspellingen. Wij bij Voetbalflitsen maakten alvast even een voorspelling welke toptalenten in 2023 hun JPL-doorbraak kunnen beleven. In het lijstje zijn Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk goed vertegenwoordigd. Niet toevallig, want de drie clubs hebben een fantastische jeugdwerking en ieder jaar zijn er talenten die er hun doorbraak kennen. Denk maar aan Charles De Ketelaere, die afgelopen zomer voor een slordige dertig miljoen euro naar AC Milan vertrok.

Tien JPL-talenten die kunnen doorbreken in 2023

Bij Anderlecht vinden we Angulo en Stassin terug. De jonge Ecuadoraan werd afgelopen zomer voor net geen twee miljoen euro naar België gehaald, maar moet voorlopig nog rijpen bij RSCA Futures in de Challenger Pro League. De competitie waar ook Lucas Stassin indruk maakt. De 18-jarige Belg scoorde al elf doelpunten in zestien wedstrijden en mocht ook al zijn debuut vieren voor het A-elftal tegen Club Brugge. Bij KRC Genk vinden we Geusens en Rommens terug, twee gevestigde waarden bij de jonkies van Genk in de tweede klasse.

Talenten om in de gaten te houden

Audoor en Talbi verdedigen de eer van Club Brugge en Club NXT. De twee Belgen zijn absolute sterkhouders bij de tweede ploeg van Club Brugge en hopen dan ook volop hun kans te krijgen voor het eerste elftal van Club Brugge in 2023. Audoor mocht al debuteren, Talbi nog niet. Voorts vinden we ook nog Fofana (Gent), Descotte (Charleroi), Van Den Bosch (Antwerp) en Noubi (Standard) terug in de lijst. 

Audoor in actie voor het eerste elftal van Club Brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link