THROWBACK: Dries Mertens scoort wereldlob tegen Lazio Roma, exact 5 jaar geleden! (VIDEO)

Dag op dag vijf jaar geleden, op 20 september 2017, won Napoli met 1-4 op het veld van Lazio Roma. Terwijl de thuisploeg via Stefan de Vrij op een 1-0 voorsprong kwam, gingen de Napolitanen er in de tweede helft op en over via Kalidou Koulibaly en José Callejon. En toen was het moment van Dries Mertens aangebroken. De Rode Duivel scoorde de 1-3 op fantastische wijze. Met een wereldlob verschalkte hij in de 59ste minuut Lazio-doelman Strakosha, die de bal niet goed verwerkte. Hieronder kan je nog eens het prachtige doelpunt van Dries Mertens herbekijken. Tegenwoordig voetbalt de aanvaller bij Galatasaray, al kreeg hij er een nieuwe positie.

Dries Mertens wereldlob vs Lazio Roma

Het was niet zijn enige prachtige goal tegen Lazio Roma. Bekijk maar even dit doelpunt!