Speelt CDK tegen Eupen? Carl Hoefkens bevestigt: "Als Charles aangeeft dat hij dit niet kan..."

Charles De Ketelaere is nog steeds een speler van Club Brugge, maar de onderhandelingen met AC Milan zouden nu in een afrondende fase zitten. De kans dat de aanvaller zondag zou meespelen tegen Eupen is dan ook nihil. De Ketelaere weigerde woensdag zelfs mee te trainen met blauw-zwart om zo een transfer te forceren naar Italië. Marc Degryse is toch niet zo'n fan van zijn mentaliteit.

Carl Hoefkens

Vrijdagmiddag gaf Carl Hoefkens een persconferentie in aanloop naar de uitmatch tegen KAS Eupen. Het ging uiteraard deels over de situatie van Charles De Ketelaere. De trainer van blauw-zwart liet uitschijnen dat hij zondag niet op het veld zal staan. "Ik vraag altijd van mijn spelers om all-in te gaan. Als Charles aangeeft dat hij dit niet kan, uit schrik voor blessures, dan lukt het niet om te trainen. Ik ben niet teleurgesteld in Charles", aldus Carl Hoefkens. 

Jelle Vossen 

Jelle Vossen sprak zich eerder al uit over de situatie van de jonge Rode Duivel. "Ik zou me niet te veel zorgen maken. Als hij Milan nog misloopt, is dat natuurlijk een drama, maar zover zie ik het niet komen. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben het beste met hem voor. Iedereen wil het onderste uit de kan, maar ik ga er nog altijd van uit dat er een deal komt waar iedereen beter van wordt", vertelde Jelle Vossen in Het Nieuwsblad. Met Maxi Gomez van Valencia heeft Club Brugge trouwens al een vervanger op het oog.

Jelle Vossen over transfer Charles De Ketelaere naar AC Milan

Ook interessant