Throwback! Raman gaat viraal met Duits interview: "I think we haben verdient gewonnen" (VIDEO)

Benito Raman viert vandaag, 7 november 1994, zijn 29ste verjaardag. De éénmalige Rode Duivel speelt momenteel voor RSC Anderlecht, waarvoor hij vorige week nog kon scoren tegen Eerste Nationaler La Louvière. Hoewel hij nog steeds geen dertig is, valt er heel wat te vertellen over de carrière van Benito Raman. En dan zeker over zijn fratsen of opmerkelijke momenten.

Benito Raman Duits interview

Profvoetballers die bijna gedwongen interviews moeten geven in een taal die zo niet echt machtig zijn, het blijft een opvallend fenomeen. Maar levert wel leuke beelden op! Denk maar aan dat interview van Simon Mignolet. Maar ook Benito Raman kan er wat van! Zijn interview bij Schalke 04 in het Duits was er eentje met bijzonder veel haar op, en dat terwijl de interviewer zijn vraag in het Engels stelde. Op zijn 29ste verjaardag (7 november) halen we deze geweldige video nog eens van onder het stof.

Benito Raman Schalke 04 Duits

Tussen 2019 en 2021 speelde Benito Raman voor het Duitse Schalke 04. Een periode met ups en downs, want in 2021 degradeerde de snelle aanvaller naar de Tweede Bundesliga. In totaal verzamelde hij 55 matchen voor Die Königsblauen, waarin hij twaalf keer wist te scoren en vier assists gaf. Maar wat we ook vooral zullen onthouden: zijn hilarisch interview in het Duits in 2019 voor Schalke 04, dat toen viraal ging. Geniet nog eens mee.

Ook interessant