Feyenoord-fans walgen van Anderlecht-flop bij opponent na pijnlijk verlies: "Zeker 6 schwalbes!"

FC Twente won zondag de topper tegen Feyenoord met 2-1 en staat zowaar gedeeld tweede in de Eredivisie. Van de tien wedstrijden won Twente er maar liefst acht en ze doen dan ook volop mee voor de Champions League-plaatsen. Eén van de dragende krachten van dit Twente is ex-Anderlecht-middenvelder Michel Vlap. Tegen Heracles ontbrak hij nog door een verstuikte enkel, maar tegen Feyenoord stond hij opnieuw in de basis, zowaar als linksbuiten.

Michel Vlap Twente Feyenoord

In het seizoen 2019/2020 streek Michel Vlap dankzij Marc Coucke neer in België. Hij kwam voor een kleine zeven miljoen euro over van SC Heerenveen. Bij Anderlecht kon de 26-jarige aanvallende middenvelder nooit overtuigen, ondanks het feit dat zijn statistieken niet bijster slecht waren. In 36 optredens voor Anderlecht scoorde hij elf keer en deelde hij drie beslissende passes uit. Na een uitleenbeurt aan het Duitse Arminia Bielefeld trok de 'Anderlecht-flop' in de zomer van 2022 voor twee miljoen euro naar FC Twente. Tegen Feyenoord stond de linksbuiten (zijn huidige positie) zondag in de basis bij FC Twente. Gevolg: een 2-1 zege tegen de landskampioen.

Feyenoord-fans over Vlap

Opvallend: terwijl Michel Vlap zéér populair is bij de fans van FC Twente, is hij niet bijzonder geliefd bij de andere Nederlandse supporters. De Feyenoord-fans bijvoorbeeld vinden hem een heel smerige speler als het gaat om schwalbes en fouten uitlokken. Wellicht heel wat frustratie natuurlijk, maar toch vonden de Feyenoord-fans dat de ex-Anderlecht-speler véél te makkelijk ging gaan liggen. Lees even met ons mee:

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link