BIZAR! Laagvlieger uit 2de Provinciale ontkent toptransfer van... 34-jarige ex-Club-speler door blessure!

De naam Daniel Chavez doet bij heel wat Belgische voetbalfanaten misschien een belletje rinkelen. De Peruviaan was nog maar achttien toen hij als groot talent naar Club Brugge trok, dat de meeste gele kaarten pakte in de Champions League dit seizoen. Bij wijlen toonde hij z'n onversneden klasse, maar verder dan 44 matchen en 8 goals voor blauw-zwart kwam hij nooit. Daarna speelde hij onder andere bij Westerlo en heel wat clubs in z'n thuisland. Vandaag, op 34-jarige leeftijd, zal de Peruviaan opnieuw te zien zijn op de Belgische velden! Of toch niet? Zijn club ontkent namelijk de transfer door een blessure!

Daniel Chavez KSV Loppem

Het nieuws ging de ronde dat Daniel Chavez een contract had getekend bij KSV Loppem. Hij zou er mee moeten knokken tegen degradatie, aangezien Loppem momenteel voorlaatste staat in hun competitie. De transfer van deze absolute topspeler zou hen dus een flinke duw in de rug kunnen geven in de strijd om behoud, maar zijn club ontkent die transfer nu. "Daniel sukkelt terug met een oude blessure aan de knie en zal wellicht dit seizoen niet meer voetballen. Daniel heeft bij KSV Loppem nooit een overeenkomst getekend enkel een aansluiting gedaan bij de KBVB", laat de club weten via Facebook.

Daniel Chavez pop-upbar The Night

In augustus was de Peruviaan in Brugge te spotten toen hij nog zonder club zat. Zo zette hij een stapje in de Brugse pop-upbar The Night. Leuk weerzien!

Daniel Chavez terug in Brugge The Night

Daniel Chavez bezoekt Brugge en Clubshop

Op z'n 34e is hij Club duidelijk nog niet vergeten: enkele maanden geleden bracht de elegante spits ook al een bezoekje aan Brugge én de Clubshop en Club NXT-terreinen van van blauw-zwart. 

Daniel Chavez bezoekt Brugge en Clubshop

Daniel Chavez bezoekt Brugge en Clubshop

Een hele tijd geleden: Daniel Chavez scoort een doelpunt voor Club Brugge: