Alles over Lotte Vanwezemael: seksuologe, boezemvriendin van Yorbe Vertessen en wie is haar vriend?

Ken jij Lotte Vanwezemael al? De kans is groot, want ze komt de laatste jaren meer en meer in beeld in de Belgische media. De Belgische seksuologe wordt de laatste jaren steeds bekender en bekender, tijd om ze nog even uitgebreid voor te stellen!

Wie is Lotte Vanwezemael?

Lotte Vanwezemael is een 30-jarige seksuologe, geboren op 15 september 1992 in het Limburgse Neerpelt. Je zal haar misschien beter kennen als 'Seksuolotte', de bijnaam die ze zich als seksuologe heeft aangemeten en waaronder ze op radiozender MNM advies geeft over seks en relaties. Liever TV dan radio? Dan heb je haar ongetwijfeld al zien passeren bij het Play4-programma 'Dancing with the stars'. Een danswedstrijd gepresenteerd door Kat Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, waarin BV's samen met professionele dansers wekelijks het beste van zichzelf geven. En Lotte nam ook deel aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. Daar deed ze het zo goed, dat ze mocht deelnemen aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Of met andere woorden: ze behoorde tot één van de beste spelers van de laatste seizoenen. Sinds 2020 presenteert ze ook een podcast, 'Lotte gaat diep'. In 2021 was ze ten slotte een wekelijkse gast bij de talkshow De Cooke & Verhulst Show.

Yorbe Vertessen Lotte Vanwezemael

Lotte Vanwezemael is trouwens ook een erg goede vriendin van Yorbe Vertessen, een Belgische profvoetballer van PSV, die momenteel wordt uitgeleend aan Union Saint-Gilloise. De gemiddelde Belgische (en Nederlandse) voetbalfan zal ongetwijfeld al weten wie hij is. Op 8-jarige leeftijd koos de aanvaller al voor de jeugdacademie van PSV Eindhoven en dat legde hem nog geen windeieren... De toen 19-jarige Vertessen mocht in december 2020 voor de eerste keer opdraven voor het eerste elftal en sindsdien ging het alleen maar crescendo. Vertessen is ondertussen 22 jaar oud en speelde al 73 matchen voor PSV, waarin hij dertien keer scoorde en acht assists gaf. Ook in de Jupiler Pro League doet hij het aardig. Lotte houdt zijn prestaties aandachtig in het oog en verscheen destijds in 'Dancing with the stars' in een PSV-truitje. Beiden vierden ook nieuwjaar samen, dat kan je helemaal onderaan terugvinden. Hieronder enkel foto's waaruit blijkt dat Lotte Vanwezemael een grote fan is van Yorbe Vertessen.

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Lotte Vanwezemael is beste maatjes met Yorbe Vertessen (PSV)

Heeft Lotte Vanwezemael een vriend?

Ja, sinds enkele maanden geeft Lotte Vanwezemael opnieuw een vriend. Nadat haar vorige relatie met Kris Palmans op de klippen was gelopen, heeft ze nu opnieuw de liefde gevonden. Haar nieuwe vriend is Max Henrard. Max is 26 jaar en doet aan snowboarden. Daarnaast is hij ook medezaakvoerder van het familiebedrijf A+ Automation.

Een video uit Dancing with the Stars

Andere foto's van Lotte Vanwezemael 

Lotte Vanwezemael en Yorbe Vertessen vierden samen nieuwjaar, van een goede vriendschap gesproken! 

Schrijfwijze Lotte Vanwezemael 

Niet correct: Vanwesemael, Van Wesemael, Van Wezemael. Wel correct: Lotte Vanwezemael.

Ook interessant