Nederlandse topclub verliest verrassend van middenmotor uit JPL met 1-2... PO1-kandidaat?

De voorbereiding draait voor alle clubs uit de Jupiler Pro League op volle toeren. Dagelijks wordt er enorm hard gewerkt bij elke club om top te zijn aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024. Daar horen natuurlijk ook oefenwedstrijden bij en dan komen soms mooie resultaten naar boven. Zo oefende zondagnamiddag STVV op oefenstage tegen de Nederlandse topclub PSV Eindhoven. De Limburgse club heeft komend seizoen de doelstelling om weer deel te nemen aan Play-Off 2.

STVV PSV Oefenwedstrijd

De Limburgers wonnen hun vierde oefenpot met 1-2 en zijn dus goed bezig deze voorbereiding. De eerste twee wedstrijden werden beiden duidelijk gewonnen met 3-0 tegen Thes Sport en Dessel Sport. Donderdag speelden de Kanaries nog wel 0-0 gelijk tegen Patro Eisden, dat volgend seizoen als promovendus in de Challenger Pro League zal spelen. STVV kwam net voor rust op voorsprong via Eric Bocat, maar in minuut 81 maakte Anwar El-Ghazi de gelijkmaker voor de kersverse club van Noa Lang. In de toegevoegde tijd kreeg Adam Nhaili nog een laatste kans en schoot de bal hard voorbij de Nederlandse doelman Waterman.