Realistisch? Club Brugge plakt dit prijskaartje op hoofd Noa Lang, WAANZINNIG bedrag!

De laatste tijd zit Noa Lang steeds vaker op de bank bij Club Brugge, maar nog steeds is hij van goudwaarde voor Blauw-Zwart. De Nederlander was dit seizoen alleen al goed voor zes goals en twaalf assists in 29 wedstrijden. In totaal maakte hij voor Club in 77 wedstrijden maar liefst 25 doelpunten en gaf daarbovenop nog eens 24 assists. Cijfers die in de verschillende grote Europese competities niet onopgemerkt zijn gebleven. Het goudhaantje moet Club Brugge minstens 30 miljoen euro opleveren. 

Arsenal

The Gunners probeerden de 22-jarige aanvaller vorige zomer al in extremis binnen te halen, maar die deal kaatste af. Deze zomer zullen ze het gegarandeerd nogmaals proberen. Een transfer komt er hoe dan ook. Dat was al van in het begin de bedoeling. Club Brugge kocht hem met de belofte dat hij later mocht vertrekken naar een grotere club, een stap hogerop. Na twee jaar in Brugge lijkt die stap nu te gaan gebeuren. 

Noa lang arsenal

AC Milan

De Italiaanse krant 'La Gazzetta dello Sport' schreef dinsdagavond dat de technisch directeur van AC Milan, Paolo Maldini, werk maakt van een concreet bod. AC Milan zou 20 miljoen euro plus bonussen overhebben voor Lang. Maar Club Brugge wil meer. Club wil van Lang zijn nieuwe recordtransfer maken. Hij zou meer dan 30 miljoen euro moeten kosten. Een onrealistisch bedrag op het eerste zicht, maar als je je bedenkt dat Stade Rennes twee jaar terug 27 miljoen euro betaalde voor Jérémy Doku en Lille diezelfde zomer 32 miljoen euro voor Jonathan David, dan is dat bedrag zeker niet onrealistisch.

Noa lang AC Milan

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link