PIJNLIJK! Ex-JPL-speler en coach van amateurclub op non-actief door... cocaïnegebruik

Kennen jullie Stijn Meert nog? Hij is allesbehalve een onbekende naam in het Belgische voetbal. De ex-speler van KV Kortrijk, Anderlecht, STVV en Zulte Waregem speelde maar liefst 301 wedstrijden in de Belgische competitie. Tegenwoordig is hij actief als coach van KM Torhout, althans toch tot begin oktober. Meert werd betrapt op cocaïne nadat hij huiswaarts keerde na een feestje. Hierdoor is hij tijdelijk op non-actief gezet en kreeg hij een rijverbod van drie maanden + een geldboete van 2.400 euro. Niet verstandig...

KM Torhout

De meeste West-Vlamingen zullen deze leuke club wel kennen. KM Torhout bestaat namelijk al sinds 1926 en fusioneerde in 1992. Met hun stamnummer 822 kunnen ze met enige trots zeggen dat ze toch tot de oudere clubs in België behoren. Sinds dit seizoen vinden we groen-zwart terug in Tweede Nationale. Ze promoveerden nadat ze eerder verschrikkelijk aan het kampioenschap in de Derde Nationale begonnen: na vier speeldagen stonden ze op een laatste plaats met nul punten.

Stijn Meert

Maar dan sloeg de motor van de mannen van Stijn Meert - voormalig Zulte Waregem-speler - helemaal aan: ze pakten de zege tegen Lochristi en pronken met een 33 op 36 op een knappe derde plaats. Van een ommekeer gesproken! Wie ook nog in de selectie zit van KM Torhout is Jason Vandelannoite, die je misschien nog kent van zijn periode bij Club Brugge.

km torhout

KM Torhout nam het afgelopen zomer op tegen eersteklasser KV Oostende

Ook interessant