RSCA-fans cynisch na opmerkelijke tweet van KVO: "Verliezen tegen gastjes van 17 doet pijn zeker?"

De RSCA Futures wonnen zondag met 1-2 van KV Oostende en komen zo op een elfde plek te staan in de Challenger Pro League. KVO daarentegen blijft achter met 6/24 en moet zowaar vrezen voor degradatie. Oostende speelde zondag geen goede partij, maar de spelers en supporters ergerden zich wel aan het 'tijdrekken' van de bezoekers. Bovendien vonden ze de zege van de RSCA Futures niet geheel terecht. Dat maakten ze wel vrij duidelijk op sociale media.

KV Oostende-RSCA Futures

Met twee tweets maakte KVO zowaar brandhout van de beloften van Anderlelecht. In minuut 81 verscheen er deze tweet van het officiële Twitter-account: "81' De bezoekers vallen als vliegen en gebruiken alle trukken van de foor om het spel te vertragen.". Na de wedstrijd verscheen dan weer het volgende: "Anderlecht had in de tweede helft aan aan één kans genoeg om de drie punten te pakken, want ook ons slotoffensief leverde niets meer op.".

Het feit dat het officiële account van KV Oostende deze tweets de wereld instuurde, leidde tot veel reactie bij de Anderlecht-fans. Ze vinden het onnodig gedrag van de Kustboys en wrijven het er graag nog eens in dat KVO verloor van 'zeventien jarigen'. Sommigen spreken zelfs van 'calimero gedrag'. Wie gelijk heeft, laten we het in het midden. De winning goal kwam trouwens op naam te staan van de jonge Robbie Ure. Lees even met ons mee:

"Je speelt tegen een belofteploeg, misschien moet je zelf beter spelen" 

Ook interessant