Op z'n 36e nog beast: ooit chouchou van Club-fans, nu 3 goals in 2 matchen én 300e goal in carrière

Bij Club Brugge zullen ze met veel weemoed terugdenken aan Carlos Bacca. De 35-jarige spits lanceerde zijn carrière bij Club Brugge en speelde anderhalf seizoen in België. In die periode veroverde hij alle Brugse zielen: met maar liefst 28 doelpunten in 45 wedstrijden was hij een gevaar voor elke defensie. In het seizoen 2012/2013 werd hij topscorer in de Jupiler Pro League en werd hij uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar. Sinds kort is hij opnieuw actief bij z'n ex-club Junior Barranquilla. En daar had hij amper 38 minuten nodig voor z'n eerste goal.

Carlos Bacca eerste goal 

Bacca stond nog niet aan de aftrap voor z'n nieuwe werkgever, maar mocht wel al twee keer invallen. In totaal had de Colombiaan amper 38 minuutjes nodig om zijn eerste doelpunt tegen het net te prikken. Zouden ze bij Club Brugge na de nederlaag tegen Eupen al spijt hebben dat ze zich niet verzekerden van zijn diensten?

Carlos Bacca

Op 35-jarige leeftijd dacht hij nog niet aan stoppen: op Twitter deelde hij onlangs een filmpje waarin hij keihard aan het trainen is in zijn tuin. De Colombiaan won drie keer de Europa League en in de campagne van 2014/2015 was hij topschutter van het Europese toernooi. 

Ook interessant