Vergeten Belg is de GEBETEN HOND na zuur verlies in de Ligue 1: "Verschrikkelijkste speler ooit"

Vrijdagavond speelde Lens tegen Stade Reims. Een wedstrijd met veel ex-Jupiler Pro League-spelers: Openda stond zoals gewoonlijk in de basis bij Lens, waar hij een echte held aan het worden is. Bij Reims mochten Ito, Foket, Agbadou en Busi starten. Die laatste speelde volgens de fans een dramatische wedstrijd. Reims verloor de wedstrijd met 2-1 ondanks dat ze bijna de hele wedstrijd met een man meer mochten spelen. De Fransen zijn niet te spreken over de wedstrijd van de 23-jarige ex-Charleroi-verdediger. 

Maxime Busi vs Lens

Vrijdagavond verloor Stade Reims, met Busi in de basis, van Lens. Het mocht nochtans bijna een hele wedstrijd met een mannetje meer voetballen, want Lens kreeg een rode kaart in de 21ste minuut. Busi was na afloop van de wedstrijd dan ook de gebeten hond bij de Fransen. Wij bundelden enkele tweets:

"Busi is de meest verschrikkelijke rechter verdediger in de competitie."

"Busi is te slecht voor de Ligue 1" 

"Busi is kl*te" 

"Busi heeft hoeveel ballen al verloren? 10?" 

"We gaven ze het spel, het is te veel, ze waren echt niet zo geweldig vanavond. Maar als je jezelf in de voet schiet is het moeilijk, tussen Agbadou die een goal geeft, Cajuste die op straat ligt zoals Busi en Flipps, dan heb je Balogun die al zijn 1vs1 mist."

"Busi is het niveau van de Ligue 2"

Ook interessant